maandag 11 september 2017

Ecclesia contra Europa (3)

Als we concreet de maatregelen van de Paus samenvatten over migratie in zijn brief:

-Alle migranten moeten worden toegelaten, ongeacht de reden van migratie, ook gelukzoekers op zoek naar financieel gewin.

-Alle migranten, vluchtelingen en asielzoekers moeten recht krijgen op toegang van de arbeidsmarkt, sociale zekerheid en recht op pensioenen

-Alle migranten, vluchtelingen en asielzoekers hebben het recht om hun hele familie te 'herenigen' in het nieuwe land, inclusief grootouders, kleinkinderen en verwanten.

-Migranten, vluchtelingen en asielzoekers moeten voldoende accommodatie van huisvesting, scholing krijgen en ook nog een bedrag om van te leven

-De migranten, vluchtelingen en asielzoekers moeten zich niet aanpassen aan de cultuur van het land waar ze komen, ze hebben het recht om hun eigen cultuur uit te dragen

-De migranten, vluchtelingen en asielzoekers moeten van het gastland te mogelijkheid krijgen om hun eigen religie te belijden en uit te dragen, inclusief hun morele opvattingen.

-De migranten, vluchteling en asielzoekers moeten hierover allemaal uitleg krijgen, in hun eigen taal.

-De migranten vluchtelingen en asielzoekers moeten het burgerschap krijgen, ongeacht of ze de taal van het gastland kennen of een financiƫle bijdrage leveren aan het gastland.

-De migranten, vluchtelingen en asielzoekers die al lang [dus illegaal] in een gastland verblijven en dat kunnen aantonen, moeten het burgerschap krijgen.





Dit is geen Katholicisme, dit is waanzin.







1 opmerking:

  1. We leven hier in onze gebieden in een houding die God verlaten heeft!

    Lees hier maar eens het laatste paragraaf op na!!!!

    https://fr.aleteia.org/2017/09/01/la-france-et-lislam-ce-que-charles-de-foucauld-disait-il-y-a-plus-dun-siecle/


    BeantwoordenVerwijderen