zondag 10 januari 2021

Kies een jaarheilige

 





Je kan online een jaarheilige kiezen op http://www.bedevaart.net/jaarheilige.html



1 opmerking:

  1. Wij hebben al wonderen meegemaakt met deze jaarheilige die jou kiest nadat je in gebed gevraagd hebt en er op vertrouwteen nieuwe vriend te krijgen.
    Mijn dochter heeft de heilige Petrus, is overgelukkig want ze heeft nu een rots als vriend wat ze echt nodig heeft. De kerk waar ze studeert is de Sint- Pieter, de school waar ze stage loopt: St Pieterscollege etc.etc.
    We vertelden het een jonge vrouw die werkt in een museumwinkel. Zij heeft het H. Kindje Jezus getrokken...Ze vertelde me:'ongelooflijk, ik verkocht onlangs een kerststal en het kindje Jezus glipte tussen mijn vingers en brak; ik schrok erg. Gisteren: ik verkoop nu iedere week minstens 1 kerststal waar ik in geen jaren een kerststal verkocht heb en het is maart!

    Mijn jaarheilige is een Libanese vertelde ik een groepje meisjes uit Brussel. Ze waren erg opgetogen, een v hen kwam uit Libanon. Ik zorg voor een zieke en een gehandicapte en het w me soms te zwaar. Ik zuchtte vermoeid en 'klikte' mijn jaarheilige Rafka- al Rayes: 'bid voor zieken en gehandicapten.' Sindsdien bid ik voor hen en valt het me veel lichter, ik hoef niet voor hen te zorgen en geniet nu met hen.

    De ene w gekweld door een psychose: 'hij vecht tegen een chinees die Yap heet'. Gisteren kreeg hij een jaarheilige: H. Franciscus Xaverius sj, de grootste missionaris allertijden vh Oosten die in zijn stervensuur, in Japan meen ik, bijgestaan werd door een jonge Chinees. Hij zal zeker zijn nieuwe vriend bijstaan als hij weer een aanval heeft.

    Wij laten ons leiden door de H. Geest in dit apostolaat vd jaarheilige.
    Veel dank. God leeft, Alleluia ✨🌨️💗🌤️☀️

    BeantwoordenVerwijderen