zondag 21 november 2021

Christus Koning: Kom Heer, Kom.

 Traditioneel kijken we op de laatste dag van het kerkelijk jaar nog even terug. Maar gezien dit jaar we het gevaar lopen om te veranderen in een zoutpilaar zoals de vrouw van Lot als we omkijken, kijken we alleen naar voor: het kan alleen beter worden. 

En op zich beginnen we het jaar goed: Vespers en aanbidding op de eerste zondag van het jaar, en de advent. 28 november om 15 uur in de Kathedraal

Op 1 en 2 april 2022, in de laatste weken van de vasten, organiseren we opnieuw 24 uur voor de Heer, met 24 uur aan aanbidding in de Kathedraal. 

En op 24-25 juli 2022 willen we de 705de verjaardag van het Sacrament van Mirakel onderstrepen. Zoals enkele weken geleden in Zonhoven al werd aangetoond met de Carlo Acutis feesten, met haar eigen 24 uur van aanbidding, is er terug steeds meer belangstelling voor de Eucharistie en de Eucharistische mirakels. Nu de Verenigde Staten zich opmaken om een 3jarige Eucharistic Revival te organiseren, kan het enkel ons enthousiasme aanmoedigen, om te getuigen 'van de hoop die in ons leeft'. 

Iedereen welkom volgende zondag voor de adventsvespers, en iedere eerste donderdag van de maand om 15 uur voor de aanbidding, en alle hulp is steeds welkom bij de organisatie van deze momenten. heiligsacrament@hotmail.be




Geen opmerkingen:

Een reactie posten